Peugeot 107 1.0i 50kw 2010 год.

Се продава Peugeot 107 1.0i 68 ks, 2010 година.Возилото има поминато 110,000 км.Опремено е со: клима,ABS,централна со далечинско,електрика на предни стакла, серво волан, возилото е со пет врати и т.н

Година на производство2010 Цена3.400€