Renault Megane CC 2.0 TNG

Се продава Renault Megane CC 2.0 TNG , 99 kw, 2006 година на производство, поминати 250,000 км,. во одлична состојба, редовно сервисиран и одржуван. Возилото е опремено со автоматска клима, радио ЦД, темпомат, АБС, централна со далечинско , серво, електрика на стакла, стаклен кров идр. Регистрација до 23,06,2021 год.

Година на производство2006 Цена3.500€