Избор на возила

За компанијата

Oд самиот почеток сме мултибренд компанија, овластен дилер за возилата од програмата на: Hyundai, Peugeot, Ford, Toyota и Honda. Нашите критериуми за работа, придонесуваат да ги задоволиме желбите и потребите на нашите клиенти... Прочитај повеќе