Контактирајте нè

Дирекција Тетово

 • "Маршал Тито" ББ, 1200 Тетово
 • Телефон: +389 44 333 090
 • Мобилен: +389 70 256 090
 • Е-пошта: avtocajka@yahoo.com

Продажен салон Скопје

 • "Партизански Одреди" 111, 1000 Скопје
 • Телефон: +389 2 3060 390
 • Мобилен: +389 71 313 090
 • Е-пошта: avtocajka2@yahoo.com

Продажен салон Штип

 • "Индустриска Зона Север" ББ, 2000 Штип
 • Телефон: +389 32 395 090
 • Мобилен: +389 71 312 090
 • Е-пошта: avtocajkastip@yahoo.com