Aygo

Новото AYGO ја следи идејата на Akio Toyoda да создава се подобри и подобри автомобили, кои при тоа ќе бидат и забавни за возење. Новиот дизајн на AYGO, наречен “J-Playful” се поврзува со модерната младешка култура која ги фаворизира моќните и нагласени форми и облици.

Каталог Ценовник

Yaris

Изразете се себеси со новиот Yaris. Новиот динамичен дизајн кој се карактеризира со впечатлива предна маска ќе ви обезбеди впечатливо присуство каде и да се појавите. Но, новиот Yaris не е само добар дизајн, тој е прикажување на вашиот уникатен стил.

Каталог Ценовник

Corolla Sedan

Toyota Corolla е најпродаваниот автомобил на светот. Ова тврдење ќе го поткрепиме со фактот дека во текот на 47 години постоење, Corolla е продадена во 40 милиони примероци низ целиот свет (од претставувањето на првата генерација во 1966 година).

Каталог Ценовник

CH-R

Ако го живеете животот со полни гради и очекувате автомобилот да Ве следи во чекор, новиот Toyota C-HR е Ваш изговор за да едноставно уживате во возењето без конкретна потреба.

Каталог Ценовник

RAV-4

Новиот RAV 4 - 100 SUV, 100% Хибрид, најдобриот SUV автомобил во светот кој е пионир во својот сегмент и има повеќе од 25 години искуство.

Каталог Ценовник

Land Cruiser

Легендарниот Land Cruiser. Изграден врз основа на 60 годишно ненадминато глобално искуство. Новиот Land Cruiser е дизајниран да биде успешен во најекстремните предизвици во возењето на планетава, со атлетска управливост и стабилност цврста како карпа.

Каталог Ценовник

Hilux

Новиот Toyota Hilux е направен да биде цврст а воедно е дизајниран да оствари најдобри перформанси. Со своето цврсто подвозје Hilux поседува легендарна сила и голема доверливост.

Каталог Ценовник

Proace

Новиот Proace е сигурно и флексибилно дополнување на вашата работна сила со избор на конфигурации на комерцијално возило, онакво какво што вие имате потреба – товарење до 1.200 Кг и влечна сила до 2 тони.

Каталог Ценовник

Сервисирање и гаранција

Гаранцијата на брендовите на возила кои ги продаваме е во согласност со гаранцијата што ја нуди производителот на истите. Сите возила се сервисираат во нашите работилници.

Услови и начини за плаќање

Авто Чајка во соработка со банките во Република Македонија како и лизинг компании, Ви овозможува кредити со најповолни финансиски услови за купување на возилата.