108

Опремата во новиот Peugeot 108 е со висока технологија и Ви нуди уште подинамично и удобно возење. Започнете го секое патување со стил, со новиот Peugeot 108.

Каталог Ценовник

208

Новиот Peugeot 208 го истакнува својот младешки дух со својата карактеристична спортска линија. Неговиот ентериер го открива оргиналниот PEUGEOT 3D i-Cockpit®. И покрај сето тоа, овој градски автомобил Ви дава слобода на избор на бензински, дизел и електричен мотор.

Каталог Ценовник

308

Смел и префинет, новиот PEUGEOT 308 со својот нов имиџ влегува во една нова димензија. Редизајнирано компактно возило, PEUGEOT 308 ги има сите докажани квалитети за незаборавно искуство во возењето.

Каталог Ценовник

301

Цврст и доверлив, новиот Peugeot 301 во потполност ја користи техничката експертиза на брендот, ставајќи ја својата компактност во секојдневната многустраност.

Каталог Ценовник

508

Oкријте го новиот PEUGEOT 508, возило со впечатлив изглед, создаден со бескомпромисен квалитет и високо квалитетна технолошка опрема за да доживеете неверојатно искуство при возењето.

Каталог Ценовник

3008

Откријте го новиот SUV PEUGEOT 3008 и неговиот уникатен револуционерен стил со веќе докажани SUV кодови. Неговите робустни линии комбинираат моќност и префинетост, динамика и елеганција.

Каталог Ценовник

5008

Со Peugeot 5008 компромисот е предмет на минатото. Компактен фамилијарен моноволуменец кој со исклучителна модуларност и флуидни линии хармонично ја обединува практичноста и стилот на возилото.

Каталог Ценовник

2008

Откријте го новиот PEUGEOT 2008, уникатен SUV кој е совршено дизајниран да овозможи одлично искуство при возење благодарение на инoвативниот PEUGEOT 3D i-Cockpit®, најновите технологии и изборот на моќни, ефикасни мотори на внатрешно согорување и електрични мотори.

Каталог Ценовник

Rifter

Новиот PEUGEOT Rifter има робустен и впечатлив дизајн. Неговата модерна внатрешност, технолошката опременост и модуларноста се повик да доживеете извонредно искуство.

Каталог Ценовник

Traveller

Со комби возилото PEUGEOT Traveller, откријте ја модерната визија на патување и големите пространства. Одличен изглед, квалитет достоен на традицијата и вештините на PEUGEOT брендот, BlueHDi Euro 6 мотори, амбиент и удобност на високо ниво... сите елементи се соединија за да ви создадат уживање во патувањето.

Ценовник

Partner

Peugeot Partner, цели 20 години е тестиран од страна на професионалци кои следеле високи референтни вредности за да понудат квалитетен производ на пазарот. Новата генерација на PEUGEOT PARTNER, во сегментот на комерцијалните возила, нуди ново ниво на комфор при возење, благодарение на PEUGEOT i-Cockpit®

Каталог Ценовник

Expert

Товарното возило PEUGEOT Expert нуди голем број на бенефиции - благодарение на неговата платформа - која ќе го направи Вашиот деловен живот полесен и ќе ја задоволи секоја ваша потреба. Со модерните спецификации на моторот може да се комбинираат задоволството на возење, со перформансите на дневна основа.

Каталог Ценовник

Boxer

Повеќе од само средство за транспорт, гамата на новиот Peugeot Boxer се карактеризира со возила специјално дизајнирани за Вашиот бизнис, целосно опремени за уште поедноставно управување.

Каталог Ценовник

Сервисирање и гаранција

Гаранцијата на брендовите на возила кои ги продаваме е во согласност со гаранцијата што ја нуди производителот на истите. Сите возила се сервисираат во нашите работилници.

Услови и начини за плаќање

Авто Чајка во соработка со банките во Република Македонија како и лизинг компании, Ви овозможува кредити со најповолни финансиски услови за купување на возилата.