Tucson NEW

Прогресивениот дизајн на потполно новиот Tucson беше инспириран од Hyundai Vision T SUV концептот, кој доби сјајни пофалби на саемот AutoMobilityLA 2019. Неговите остри агли и футуристички облици се лесно препознатливи во овој нагласен компактен SUV, првиот Hyundai SUV развиен во склад со новата дизајнерска филозофија на Спортска Сензуалност.

Каталог Ценовник Ценовник HYBRID

i 10 NEW

Најновиот Hyundai i10 е можеби мал автомобил, но остава огромен впечаток, со својот нов впечатлив дизајн, најсовремена технологија и безбедносна опрема.
Најновиот i10 е достапен во 3 облици - SE, SE Connect и Premium, врвен во својата класа.

Ценовник

i20 NEW

Флуидниот облик на моделот i20 уште еднаш придонесува за убавината што Ви го одзема здивот.

Ценовник

i30

Преку новиот i30, Hyundai сака да завземе значајно место во Ц-сегментот на возила кој всушност е најбаран меѓу клиентите на стариот континент. Со својата нова “Modern Premium” стратегија, Hyundai сака да ги задоволи своите клиенти со најсофистицирани достигнувања и квалитет за достапни цени.

Каталог Ценовник

VENUE

Venue ќе создаде нови искуства и ќе го оживее твојот урбан живот. Го претставуваме првиот вистински Hyundai градски автомобил - Venue. Автомобил со карактер.

Ценовник

Santa Fe

Третата генерација на Hyundai Santa Fe е инспириран од концептот “Fluidic Sculpture”. Преку ова возило Hyundai сака да завземе значајно место во Middle SUV-сегментот на возила, а преку својата нова “Modern Premium” стратегија сака да ги задоволи своите клиенти со најсофистицирани достигнувања.

Каталог Ценовник

Bayon

Целосно новиот BAYON со компактни надворешни димензии и комфортна внатрешност е SUV дизајниран да остави траен впечаток.

Ценовник

Kona

Понекогаш најдобрите моменти се оние кога ние го формираме светот, а не тој нас. Тоа е во суштината и духот на Kona. Со динамичната комбинација на стил и изведба, вклучувајќи најнова технологија, ова компактно SUV возило заслужува поглед одблизу.

Каталог Ценовник

Сервисирање и гаранција

Гаранцијата на брендовите на возила кои ги продаваме е во согласност со гаранцијата што ја нуди производителот на истите. Сите возила се сервисираат во нашите работилници.

Услови и начини за плаќање

Авто Чајка во соработка со банките во Република Македонија како и лизинг компании, Ви овозможува кредити со најповолни финансиски услови за купување на возилата.