Opel Astra 1.7D 50kw 1998 год.

Се продава Opel Astra 1.7D 50kw, 1998 година, со поминати 218.000 км. Возилото е регистрирано до 30.03.2021 год.Опремено е со централна брава,серво вола, радио , aer bag, возилото е од прв сопственик,редовно сервисирано со сервисна книшка

Година на производство1998 Цена1400€