BMW 118d

BMW 118d 122 ks, со автоматска двозонска клима,алуминиумски фелни ,радио CD,централна брава,електрика на стакла ,со поминато 249000км, редовно сервисирано, во добра состојба .

Година на производство2006 Цена4.490€