VW POLO 1.4 i

VW POLO 1.4 i ,55 kw,произведено 2003 год.,со 3 врати,штотуку е направен голем сервис,со централна брава ,електрика на стакла,клима и др. Регистрирано до 05,03,2020 во одлична состојба.

Година на производство2003 god. Цена2500€