VW PASSAT 2.0 TDI

VW PASSAT 2.0 TDI,150 кс,2015 год.на производство,поминати 98 000 км,High line ниво на опрема,прв газда ,купено и сервисирано во овластен сервис на VW,регистрирано до јуни 2020год. со зелен картон.

Година на производство2015 Цена22.000 €