VW PASSAT 1.9 TDI

VW Passat 1.9 D 81 kw , со поминати 240,000 км, од прв сопственик, во супер состојба, редовно сервисиран и одржуван, со автоматска клима, централна брава со далечинско,серво управувач, радио ЦД и др. Регистрација до 17.01.2019 год.

Година на производство1996 Цена1.900 €