VW PASSAT 1.9 D

VW PASSAT 1.9 D,96 kw,произведено 2002 год.,поминати 251.000 км,редовно сервисирано,со клима ,централна ,електрика на стакла,серво ,радио итн.Возилото е регистрирано до 29.08.2020 год.

Година на производство2002 Цена3.150€