VW PASSAT 1.6 TDI

VW PASSAT 1.6 TDI ,110 кс.,2013 год.,so 205 000km поминато ,во одлична состојба редовно сервисирано,registrirano do 25.04.2020 so zelen karton.

Година на производство2013 Цена12.000€