VW Caddy Tovarno 2.0D

VW CADDY Tovarno 2.0D 51 kw , поминати 175.000 км, со клима уред, серво волан, лева лизгачка врата, носивост 750 кг, регистрација помината. Возилото е во добра состојба.

Година на производство2008 Цена4.900€