UAZ Pickup -19

Се продава нов UAZ Pickup 2.7i 135ks 4x4 со мануелен редуктор, со серво,абс, електрика на прозори, светла за магла, LED дневни светла, греачи на седишта ,мултимедијален систем со навигација, клима уред, итн . Возилото има носивост 790кг и спаѓа во категорија N1G - товарно возило со зголемена проодност, способно за совладување и на најтешки терени во најлоши условни.
Цена:18900 € со ддв
Цена на лизинг рата 290 € месечно со отплата на 60 месеци и учество 5000 €

Година на производство2019 Цена18.900