Се продава Toyota Corolla 1.4 D4D

Toyota Corolla 1.4 D4D 66 kw, 2008 година на производство,2009 прва регистрација, прв сопственик, во одлична состојба , поминати 180.000 км, со клима уред, АБС, централна со далечинско, електрика стакла напред, радио ЦД , наслон за раце и др.Направен е комплетен сервис сменети се сите филтри. Регистрација и зелен картон до 03.02.2021 год.

Година на производство2008 Цена5.500€