Skoda Rapid Spaceback 1.2i 55Kw 2015 год.

Се продава Skoda Rapid Spaceback 1.2i 55Kw 2015 година со поминати 85.000км,регистрирана до 16.08.2021 год. Возилото е опремено со : клима уред,радио со ЦД,заклучување со далечинско, АБС,електрика на прозори,Серво,Темпомат,подесување на волан,наслон за рака,резервно тркало,Дисплеј за:моментална потрошувачка на гориво,мерач на надворешна температура,показател за притисок во гуми,електроника и греач на ретровизори,држзчи за детско седиште,дневни светла,магленки и т.н Возилото е редовно сервисирано и е во одлична соостојба

Година на производство2015 Цена5.990€