Се продава Seat Altea 2.0 TDI 103 kw 2004 год.

Seat Altea 2.0 TDii 103kw со поминати 244.000km,Возилото е регистрирано до 12.2020 год.Возилото е со клима,радио,CD,електрика на стакла,фелни , редовно сервисирано, увезено од Швајцарија пред четири години и е во одлична состојба

Година на производство2004 Цена3650€