RENAULT GRAND SCENIC 1.5 CDI

RENAULT GRAND SCENIC 1.5 CDI,81 kw,дизел,2015 год.,со поминати 60 000 км,прв сопственик со важечка гаранција до март 2020год.,регистрирано до март 2020 год.
7 седишта,високо ниво на опрема ,во одлична состојба.

Година на производство2015 Цена0