PORSCHE CAYENNE 3.0 D

Се продава PORSCHE CAYENNE Diesel 3.0 v6 239ks, автоматик, 2009 God , со поминато 150.000км во одлична состојба со фул опрема, кожен ентериер, навигација, итн, нови гуми регистрирано до 21.02.2020год

Година на производство2009 Цена23.000 €