Peugeot Partner Furgon 1.9 D

Се продава Peugeot Partner Furgon товарно 1.9D 51kw 2008 год , неувезувано со поминати 205000км, редовно сервисирано, носивост 600кг, во добра состојба.
Цена со ДДВ 2.750 евра

Година на производство2008 Цена2,750€