PEUGEOT BOXER L4H3 2.0 BLUE HDI

PEUGEOT BOXER L4H3 2.0 BLUE HDI ,2018 год.,130 кс,волумен на товарен простор 22м3,носивост 1310кг, клима уред,централна ,радио,2+1 места за седење,поминати само 8 510 км,сервисирано во овластен сервис(Авто Чајка),регистрирано до 04.09.2020 год.,возилото е уште под гаранција, во одлична состојаба.

Година на производство2018 Цена24.000 €