Peugeot Boxer L3H2

Peugeot Boxer L3H2, 2.2 HDI,120 кс, 2008 година на производство,поминато 390 000 км, прв сопственик,сервисирано во овластен сервис,1525 кг. носивост.Цена по договор.

Година на производство2008 ЦенаПо договор