PEUGEOT 5008 1.5 blue HDI ,130 КС

PEUGEOT 5008 1.5 blue HDI ,130 кс,произведено 2018 год.,прва регистрација 2019 год.,прв сопственик,поминато само 7 600км,со 7 седишта,има автоматска двозонска клима,Grip control,bluetooth,панорамски кров,алуминиумски бандажи,сензори позади и друго,во одлична состојба.

Година на производство2018 Цена28.500 €