Peugeot 307 2.0 HDI

Peugeot 307 2.0 HDI 110 ks, поминато 240,000 км, во добра состојба, сервисирана , регистрација до 14.07.2019 год. со автоматска клима, АБС, радио ЦД , центална брава со далечинско , серво и др.

Година на производство2001 Цена2.400€