Opel Zafira 2.2 DTi 92kw 2004 год

Opel Zafira 2.2 DTi 92 kw 2004 година , поминати 250,000 км, сервисирана редовно, нови гуми, регистрација до 17,01,2021 година, со клима, радио ЦД, централна со далечинско , електрика стакла и др. Возилото е во одлична состојба, регистрирано за 7 патници, погодно за вршење на превоз.

Година на производство2004 Цена3,000€