Opel Vectra C 2.2 DTI 2002 god

Се продава Opel Vektra C 2.2 DTI 2002 god, со клима, радио, наслон за раце, кожен ентериер,централна брава со електрика, со фелни 16, и др

Година на производство2002 Цена2.700€