Opel Vectra 2.2 DTI

Opel Vectra 2.2 DТI, 93 kw, год 2002 поминати 248,000 км,регистрација до 23.04.2019 ,со клима уред,централна брава со далечинско,електрика на стакла, алуминиумски фелни и др.Вградена кука и затемнети стакла со атест, Возилото е во сочувана состојба и се функционира.

Година на производство2002 Цена2.700€