Opel Astra 1.9 CDTi 2005 година

Се продава Opel Astra 1.9 CDTi 88kw 2005 год. Возилото има поминато 206,000km, возилото е регистрирано до 04.11.2020 година со зелен картон, возилото е редовно сервисирано ,направен е голем сервис.Возилото е со Cosmo ниво на опрема и е во одловна состојба

Година на производство2005 Цена3.900 €