Mercedes-Benz 300SE

MRC 300 SE 1991 година 170kw/3199 бензин, фул опрема клима уред, алумимиумски фелни, централна со далечинско, електрика на стакла и др. Сочуван како нов, без ниту едно оштетување, многу ретко возило, екста состојба

Година на производство1991 Цена4.900€