Mazda 3 1.6HDI

Mazda 3 1.6HDI 80kw ,година на производство 2005,со 202,000км поминати,автоматска клима ,централна со далечинско,наслон за рака,радио ЦД со команди на волан,електрика на стакла и др. во одлична состојба.

Година на производство2005 Цена3.390 €