Land Rover Freelander 2.0D

Landrover Freelander 2.0D , 2000 година , 4x4 , со кожен ентериер , клима, централна рава, серво, кровни носаци и др. Во супер состојба, редовно сервисиран и регистриран дo Април 2019 .

Година на производство2000 Цена3.150 €