Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 4x4

Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 83 kw, прв сопственик, купен и сервисиран во овластен сервис, поминати 260,000 км, регистрација до 20.11.2019 год, со нови гуми, алу фелни, кожен ентериер, клима уред, радио ЦД, кровни носачи и др. Возилото е во одлична состојба.

Година на производство2003 Цена3.990 €