Се продава Ford Mondeo 1.6 TDCi 85kW 2016 год

Ford Mondeo 1.6 TDCi 85kW 2016 год,со поминати 150.000km.Возилото е со Тренд ниво на опрема: Навигација,паркинг сензори,темпонат,двозонска клима,алуминиумски фелни,bluetooth и т.н.
Возилото е сервисирано во овластен Ford сервис.Возилото е од прв сопственик и е во одлична состојба.Цена:12.500€ со ДДВ

Година на производство2016 Цена12.500€