Ford Fusion 1.4 TDCi

Ford Fusion 1.4 TDCi , од прв сопственик, во перфектна состојба, со сервисна историја во овластен сервис, со клима уред, централна брава со далечинско, електрика на стакла напред, радио ЦД, алуминиумски фелни, нови гуми, мала потрошувачка, одлично возило регистрација до 20.02.2020 година.

Година на производство2010 Цена4.900 €