FORD FIESTA 1.5 TDCI

FORD FIESTA 1.5 TDCI, 55 kw ,произведена 2014 год., TREND ниво на опрема ,со поминати 157.000 км,клима уред,радио CD,AUX,USB, 5 степен мануелен менувач,електрика на предни стакла,возилото е во одлична состојба,редовно сервисирано со сервисна книшка.

Година на производство2014 Цена6.990 €