BMW X6 3.0D 2016 година

BMW X6 3.0D 4WD A/T 2016 година, не е увезуван , сервисиран , во одлична состојба, поминати 95,000 км, со кожа, навигација ,фул опрема.
Може и замена со стан во Скопје

Година на производство2016 Цена70,000€