Audi A4 2.0 TDi

Audi A4 2.0 TDI 125 Kw 2008 година. Возилото има поминато 197.000км,регистрирано до 06.11.2021 год.Возилото е опремено со: Електрика на стакла и ретровизори,паркинг сензори,електронска рачна,ксенон светла,лед дневни светла,автоматска клима,радио,CD,мултимедиа,алуминиумски фелни 17,ABS,ESP и т.н.Возилото е во одлична состојба

Година на производство2008 Цена9.300€