Audi A4 1.9TDi

Audi A4 1.9 TDi 96 kw 2001 година на производство, прв сопственик, купено и тука одрчувано, со автоматска клима, алуминиумски фелни , радио ЦД,централана со далечинско, електрика стакла и др. поминати 330,000 км, во одлична состојба и мотор и каросериски.

Година на производство2001 Цена3.990€