Се продава Audi A3 Sportback 2.0 TDI 2008 год.

Audi A3 Sportback 2.0 TDI 103 kW со поминати 238.000km, возилото е регистрирано до 30.10.2021 год. Возилото има автоматска клима,електрика на стакла,фелни,ABS,ESP,CD,радио,bluetooth,USB и т.н

Година на производство2008 Цена7.300€