Се продава VW POLO 1.2i 2005 година

Се продава VW POLO 1.2 i ,возилото има помонато 205.000 км, возилото е регистрирано до 03.2021, возилото е со пет врати,клима,централна брава,електрика на стакла,алуминиумски фелни и др.Возилото е одлично сочувано и е со мала потрошувачка

Година на производство2005 Цена2.700€