Се продава Renault Megane Scenik 1.9 D

Renault Megane Scenik 1.9D 88 kw, 2004 година на производство, поминати 185,000 км, голем сервис направен на 160.000 км, со клима уред, централна брава, електрика на стакла, радио ЦД, АБС , серво управувач и др. Возилото е одлично сочувано.

Година на производство2004 Цена2.100 €