Се продава Renault Megane 1.5 DCI

Renault Megane 1.5 DCI 106 ks 6 степен мануелен менувач, пом.220.000 км, со автоматска клима, централна со далечинско, електрика на сите стакла, радио ЦД , серво и др. Регистрација и зелен картон до Мај 2020 год. Возилото е во супер состојба.

Година на производство2006