Се продава Opel Vivaro 2.0D

Opel Vivaro 2.0D 84 kw 2014 година на производство, поминати 123.000 км, прв сопственик во одлична состојба, опремено со клима утер, централна брава со далечинско, електрика на стакла, радио Цд, клима фолии со атест и др. Регистрирано за 8+1 патници, регистрација до 30.04.2020 година.

Година на производство2014 Цена12.500 €