Се продава MRC E240 2.6I TNG 2000god

Се продава Mercedes Benz. E 240 2.6 TNG 2000 god.со 125kv,Возилото има поминато 233.000km,Возилото е со клима уред,фелни,темпомат,електрика на стакла , регистрирано е до 18.09.2020.год

Година на производство2000 Цена4.100€