Се продава Hyundai I30 2011 SW god

Hyundai I30 SW 1.4 I , 80kw, возилото има поминато 138,000 км,со плински уред,со клима уред,електика на стакла централна брава,радио,ЦД,возилото е регистрирано до јуни 2020 и е во одлична состојба,купено и сервицирано во овластен сервис на Hyundai

Година на производство2011 Цена5.400€