Се продава Chevrolet Aveo 1.2i 2007 год

Се продава Chevrolet Aveo 1.2i , 53kw 2007 год, со поминати 190,000 km, Возилото е регистрирано до 29.01.2021 год,возилото има клима,електрика на стакла,серво волан,ABS,возилото е редовно одржувано и е во одлочна состојба

Година на производство2007 Цена2,100€