108

Опремата во новиот Peugeot 108 е со висока технологија и Ви нуди уште подинамично и удобно возење. Започнете го секое патување со стил, со новиот Peugeot 108.

Каталог Ценовник

208

Новиот Peugeot 208 го истакнува својот младешки дух со својата карактеристична спортска линија. Неговиот ентериер го открива оргиналниот PEUGEOT 3D i-Cockpit®. И покрај сето тоа, овој градски автомобил Ви дава слобода на избор на бензински, дизел и електричен мотор.

Каталог Ценовник

308

Смел и префинет, новиот PEUGEOT 308 со својот нов имиџ влегува во една нова димензија. Редизајнирано компактно возило, PEUGEOT 308 ги има сите докажани квалитети за незаборавно искуство во возењето.

Каталог Ценовник

301

Цврст и доверлив, новиот Peugeot 301 во потполност ја користи техничката експертиза на брендот, ставајќи ја својата компактност во секојдневната многустраност.

Каталог Ценовник

508

Oкријте го новиот PEUGEOT 508, возило со впечатлив изглед, создаден со бескомпромисен квалитет и високо квалитетна технолошка опрема за да доживеете неверојатно искуство при возењето.

Каталог Ценовник

3008

SUV PEUGEOT 3008 ја претставува својата сила и карактер. Одликувајќи се со елегантен дизајн, овој посебен SUV ја комбинира робустноста со елеганцијата.
Искусете го единственото сетилно и технолошко чувство во SUV 3008, додека уживате во подобреното искуство при возење.

Каталог Ценовник

5008

Со Peugeot 5008 компромисот е предмет на минатото. Компактен фамилијарен моноволуменец кој со исклучителна модуларност и флуидни линии хармонично ја обединува практичноста и стилот на возилото.

Каталог Ценовник

2008

Со новиот градски crossover 2008, Peugeot Ве повикува на целосно уживање, управувајќи со модерно возило со префинет стил. Не се лишувајте од авантурата која Ви ја нуди овој безбеден и инспиративен crossover.

Каталог Ценовник

Partner Tepee

Веќе на прв поглед Peugeot Partner Tepee оддава впечаток на повеќенаменско возило. Неговиот впечатлив, модерен и динамичен стил го наговестуваат неговиот авантуристички дух.

Каталог Ценовник

Bipper

Одлично мало комбе, со ниски трошоци за одржување, одлични еколошки признанија и едно од најзначајните места на пазарот на товар во својата класа.

Ценовник

Partner

Кога ќе се одлучите за новиот Partner, добивате повеќе од комерцијално возило. Добивате возило кое е наменето за Вашите секојдневни деловни активности и кое во секој поглед ќе ги задоволи сите Ваши потреби.

Каталог

Expert

Секој бизнис има потреба од експерт и постојат многу причини зошто. Носивост на товар водечки во својата класа и избор на две должини и висини за да одговараат на Вашиот бизнис.

Каталог Ценовник

Boxer

Повеќе од само средство за транспорт, гамата на новиот Peugeot Boxer се карактеризира со возила специјално дизајнирани за Вашиот бизнис, целосно опремени за уште поедноставно управување.

Каталог Ценовник

Сервисирање и гаранција

Гаранцијата на брендовите на возила кои ги продаваме е во согласност со гаранцијата што ја нуди производителот на истите. Сите возила се сервисираат во нашите работилници.

Услови и начини за плаќање

Авто Чајка во соработка со банките во Република Македонија како и лизинг компании, Ви овозможува кредити со најповолни финансиски услови за купување на возилата.