i 10

Најновиот Hyundai i10 е можеби мал автомобил, но остава огромен впечаток, со својот нов впечатлив дизајн, најсовремена технологија и безбедносна опрема.
Најновиот i10 е достапен во 3 облици - SE, SE Connect и Premium, врвен во својата класа.

Ценовник

i20

Флуидниот облик на моделот i20 уште еднаш придонесува за убавината што Ви го одзема здивот.

i30

Преку новиот i30, Hyundai сака да завземе значајно место во Ц-сегментот на возила кој всушност е најбаран меѓу клиентите на стариот континент. Со својата нова “Modern Premium” стратегија, Hyundai сака да ги задоволи своите клиенти со најсофистицирани достигнувања и квалитет за достапни цени.

Каталог Ценовник

Elantra

Напредната динамична прецизност на флуидно обликуваниот дизајн 2.0 на Hyundai го надополнува модерниот идентитет на новиот спортски и футуристички дизајн на сосема новата Еlantra.

Каталог Ценовник

Santa Fe

Третата генерација на Hyundai Santa Fe е инспириран од концептот “Fluidic Sculpture”. Преку ова возило Hyundai сака да завземе значајно место во Middle SUV-сегментот на возила, а преку својата нова “Modern Premium” стратегија сака да ги задоволи своите клиенти со најсофистицирани достигнувања.

Каталог Ценовник

Tucson

Атрактивно елегантниот изглед на новиот Tucson се истакнува од мнозинството и не е само убав за гледање. На пример, подобрениот повлечен коефициент, заедно со зголемената широчина ја подобрува стабилноста на автомобилот при големи брзини.

Постигнати се специфични подобрувања на предниот браник, намалена заобленост на А-столбот, повеќе детали на страничните спојлери и аеродинамичната оптимизација на долниот дел на автомобилот.

Каталог Ценовник

Hyundai Ioniq Hybrid

Сосема новиот IONIQ е полн со динамика и е-моција

Ценовник

Kona

Понекогаш најдобрите моменти се оние кога ние го формираме светот, а не тој нас. Тоа е во суштината и духот на Kona. Со динамичната комбинација на стил и изведба, вклучувајќи најнова технологија, ова компактно SUV возило заслужува поглед одблизу.

Каталог Ценовник

Сервисирање и гаранција

Гаранцијата на брендовите на возила кои ги продаваме е во согласност со гаранцијата што ја нуди производителот на истите. Сите возила се сервисираат во нашите работилници.

Услови и начини за плаќање

Авто Чајка во соработка со банките во Република Македонија како и лизинг компании, Ви овозможува кредити со најповолни финансиски услови за купување на возилата.